top of page

Förbättringsarbete

Som en del i det arbete iOpinion genomför erbjuder vi förbättringsarbete kopplat till de styrkor och utmaningar er organisation har. 

För ett kvalitativt förbättringsarbete krävs det att den utförs av en expert med rätt kompetens. Vi på iOpinion samarbetar därför endast med personer med hög grad av utbildning och gedigen erfarenhet inom sitt ämne. 

Samtliga av våra partners är certifierade inom iOpinions validerade metoder.

Populära förbättringsåtgärder
Stresshantering

Stress och stressrelaterade sjukdomar har kommit att bli ett folkhälsoproblem. Långvarig stress kan leda till utmattning och långvarig sjukskrivning.

Vi hjälper er att ringa in de områden med störst förbättringspotential samt ger förslag på hur ni kan arbeta proaktivt för att förhindra utmattningsrelaterade symtom.

Ledarskapsutveckling

Ett tryggt ledarskap ger en trygg arbetsplats. Du kommer till insikt om hur du uppfattas i din roll som ledare samt hur du kan utveckla dina ledarskapsförmågor. Kontakta oss så berättar vi hur vi kan hjälpa just dig växa i din roll!

Träning på jobbet

Med regelbunden träning sänks sjukfrånvaron och gör att man orkar mer. Vi kan hjälpa er med att ta fram förslag på allt från uppstartsaktiviteter till hela träningsprogram på individ eller gruppnivå anpassat efter era behov. Låt våra engagerade och kunniga tränare få fart på ert bolag!

Ergonomi

Förbättra förutsättningarna för era medarbetare genom att anpassa arbetsmiljön utifrån deras behov. Ergonomiska förbättringar innefattar allt från arbetsställning, ljud, ljus och klimat till hur man gör för att använda kroppen skonsamt vid lyft, skjut, drag mm.

Några av våra kunder

Bain & Company
Justitiekanslen
ZoCom
Nikon
Henkel
Audi
Volkswagen
Länsförsäkringar
Södertörns brandförsvarsförbun
Om
Ta kontakt med oss
iopinion.png

Daniel Makropulos
Hälsopedagog och kostvetare

Daniel är hälsopedagog och kostvetare som tagit sin examen vid Göteborgs Universitet. Han besitter en unik kombination av bred erfarenhet och kunskapmed över tio års arbetslivserfarenhet inom hälso- och träningsbranschen, som bland annat personlig tränare och föreläsare, samt en bakgrund av flera års erfarenhet av arbete på lager och inom restaurangbranschen.


Tack vare detta har Daniel ett brett spektrum och når med sin starka pedagogiska ådra var arbetsplats unika behov. Han arbetar med en tydlig plan för att skräddarsy företagets specifika åtgärder och säkerställer så att de nås av samtliga på arbetsplatsen.

Maila till teamet

Du är varmt välkommen att kontakta med mig via mailformuläret nedan eller på telefon 070-212 82 35 är intresserad av vad iOpinion kan göra för just din organisation eller om du har några frågor.

Tack! Ditt meddelande har skickats till iOpinion

bottom of page