Brinner du, såsom vi, för att förbättra fysisk- och psykisk hälsa i arbetslivet? Ansök om att bli iOpinion partner redan i dag.

 

Forskning visar att psykosociala risker och arbetsrelaterad stress ger upphov till betydande kostnader för organisationer. iOpinion ger dig möjlighet att få en klar bild av dessa hälsorisker , motivation, arbetsmiljö och hur det påverkar produktiviteten.

 

iOpinion kombinerar användandet av avancerad teknik och över 50 års forskning inom yrkesmedicin och statistik för att tillhandahålla ett lättanvänt system som gör leveransen av en friskare arbetsplats enklare - och roligt!

iOpinion har framgångsrikt arbetat med olika företag i olika branscher . De insamlade resultaten har lagras i en databas som görs lättillgänglig för fortsatta studier - och jämförs mot nya företag , branscher och länder .​

iOpinion partner

Statistik. Visuellt tilltalande.

Som iOpinion partner får du hjälp i hela processen av oss. Hela vägen från analys av en organisations svar i iOpinions system till presentation av våra analyser av organisationen för deras ledningsgrupp. Fokus ligger då på gruppnivå, för att sedan börja se på lämpliga förbättringsåtgärder för att styrkor skall bli ännu bättre, och mindre starka sidor skall lyftas. Vill du veta mer? Kontakta oss för ett möte.

Ansök om partnerskap

Allt du behöver göra för att ansöka om att bli återförsäljare för iOpinion är att fylla i formuläret nedan så kommer vi återkomma till dig så fort som möjligt.

Kontakta oss

Birger Jarlsgatan 58, 114 29 Stockholm

  • Instagram - svarta cirkeln
  • LinkedIn - Black Circle
  • Facebook - Black Circle

© 2020 iOpinion

Kontakt

Birger Jarlsgatan 58, 114 29 Stockholm