top of page

Brinner du, såsom vi, för att stärka den fysiska- och psykiska hälsan i arbetslivet? Ansök om att bli iOpinion partner redan i dag.

 

Forskning visar att psykosociala risker och arbetsrelaterad stress ger upphov till betydande kostnader för organisationer. iOpinion ger dig möjlighet att få en klar bild av dessa hälsorisker, motivation- och arbetsmiljöfrågor samt få en överblick på hur det påverkar produktiviteten.

 

iOpinion kombinerar användandet av avancerad teknik och över 50 års forskning inom yrkesmedicin och statistik med pedagogik för att tillhandahålla ett lättanvänt system som gör leveransen av en friskare arbetsplats inte bara enklare utan även roligare!

iOpinion har framgångsrikt arbetat med ett flertal företag inom olika branscher. De insamlade resultaten har lagrats i en databas som görs lättillgänglig för fortsatta studier - och jämförs mot nya företag, branscher och länder .​

iOpinion partner

Statistik. Visuellt tilltalande.

Som iOpinion partner får du hjälp i hela processen av oss. Hela vägen från analys av en organisations svar i iOpinions system till presentation av våra analyser av organisationen för deras ledningsgrupp. Fokus ligger då på gruppnivå, för att sedan börja se på lämpliga förbättringsåtgärder för att styrkor skall bli ännu bättre, och mindre starka sidor skall lyftas. Vill du veta mer? Allt du behöver göra är att fylla i formuläret nedan så kontaktar vi dig!

Ansök om partnerskap

Allt du behöver göra för att ansöka om att bli återförsäljare för iOpinion är att fylla i formuläret nedan så kommer vi återkomma till dig så fort som möjligt.

Tack! Meddelande skickat.

Kontakta oss

Birger Jarlsgatan 58, 114 29 Stockholm

bottom of page