top of page

VAD KOSTAR DET?

Det kan vara en stor prisvariation kring olika typer av undersökning. Vi har i vårt pris räknat med att iOpinion följer kunden varje stig på vägen till förbättringsarbetet är klart. Vi fungerar som bollplank för HR och ledningsgrupper, som guide i djungeln av förbättringsåtgärder, som

 

Frågan är inte vad kostnaden är utan vad arbetsplatsen får ut av insatsen? Förutom välmående personal så finns det studier som visat att 10 kr som investerats i hälsa ger 2,5 gånger pengarna tillbaka. Detta genom minskad sjukfrånvaro, effektivare personal men även minskad nyrekrytering då personal i större grad stannar kvar på de arbetsplatser som investerar i hälsan!

 

 

Den drivande kraften bakom iOpinion är Daniel Makropulos. Daniel har en kandidatexamen inom Hälsopromotion med inriktning Kostvetenskap vid Göteborgs Universitet. Daniel Har under de senaste tio åren hjälpt hundratals personer till en långsiktig förbättring av sin hälsa. Daniel unika kombination av utbildning och erfarenhet gör att han har rätt kompetens att genomföra samt analysera undersökningar och ge förbättringsförslag som verkligen gör skillnad!

Paket 1

En enkätundersökning.

399 kr per person ex. moms
Paket 2

Två enkätundersökningar + genomgång och förslag på förbättringsåtgärder.

699 kr per person ex. moms
Paket 3

Fyra enkätundersökningar + genomgång och analys av förbättringsåtgärder och projektledare.

Paket 4

Skräddarsydd efter behov.

Kontakta oss för offert
1299 kr per person ex. moms

(Minsta antal för en undersökning är 10 personer). Här återfinns en lista på tilläggstjänster.

iopinion.png
bottom of page