top of page

Om iOpinion

iOpinions unika erbjudande och kompetens är ett resultat av långsiktig och fokuserad forskning inom psykologi och organisationsutveckling sedan 1960-talet.

 

Forskningen leddes av Jan Lindell och i samarbete med företagsläkaren Jan Parke skapades iOpinion som en samlad kunskapsbank och metodik för att kunna hjälpa organisationer att få en validerad insyn i deras arbetsmiljö och välmående, tillika en förståelse om rätt prioriteringar och fokus avseende framtida utveckling.

 

Konceptet digitaliserades år 2011 till en webb-plattform med enkäter unikt skapta för olika branscher så som kontor, industri och brandförsvar. Enkäterna ger även en insyn i hur arbetsplatsen ligger till i jämförelse med andra svenska bolag inom respektive fråga tack vare sin vidsträckta informationsbank med referensdata som i nuläget omfattar 70.000 enkätsvar.

  

Idag arbetar iOpinion som en partner inom området arbetsmiljö, hälsa och ledarskap. Ett unikt fokus och skalbar erbjudande baserat på företagens verkliga och individuella behov kan erbjudas med hjälp av en kombination av följande:

 

  • Psykologiskt och statistiskt validerad enkät

  • Enkät utformad baserad på bransch

  • Jämförelsedata som visar hur väl svaranden befinner sig inom respektive fråga och område

  • Exklusivt nätverk av samarbetspartners som står redo att hjälpa kunden med förbättringsåtgärder, stora som små.

jan.png

Jan Lindell

Statistiker & Psykolog 

Pionjär (1960) och expert inom sitt område besitter nu Jan eminent kunskap i statistiska analyser av psykologiska data. Jan Lindell är grundare av SLOT (Sandberg-Lindell-OrganisationsTest) som är ett ledar- och organisationsutvecklings-instrument som använts i Sverige sedan 1984. Tillsammans med organisations-läkaren Jan Parke tog Jan fram den validerade metodik för iOpinions statistiska rapporter.

Jan Lindell började som lärare och forskare i kognitionspsykologi och forskningsmetodik vid psykologiska institutionen vid Stockholms Universitet och har vid Bygghälsans forskningsstiftelse fortsatt arbeta med forskningsuppgifter inom hälsa och arbete i byggbranschen, sk psykosociala frågor.

Ta kontakt med oss
iopinion.png

Daniel Makropulos
Hälsopedagog och kostvetare

Daniel är hälsopedagog och kostvetare som tagit sin examen vid Göteborgs Universitet. Han besitter en unik kombination av bred erfarenhet och kunskapmed över tio års arbetslivserfarenhet inom hälso- och träningsbranschen, som bland annat personlig tränare och föreläsare, samt en bakgrund av flera års erfarenhet av arbete på lager och inom restaurangbranschen.


Tack vare detta har Daniel ett brett spektrum och når med sin starka pedagogiska ådra var arbetsplats unika behov. Han arbetar med en tydlig plan för att skräddarsy företagets specifika åtgärder och säkerställer så att de nås av samtliga på arbetsplatsen.

Maila till teamet

Du är varmt välkommen att kontakta med mig via mailformuläret nedan eller på telefon 070-212 82 35 är intresserad av vad iOpinion kan göra för just din organisation eller om du har några frågor.

Tack! Ditt meddelande har skickats till iOpinion

petrea.png

Petrea Victorin

Företagssköterska & Rehabkoordinator

I 16 år har Petrea arbetat som företagssköterska och har sedan 2014 även utbildat sig till rehabkoordinator. Med en gedigen erfarenhet och kompetens stöttar och hjälper Petrea bland annat chefer, HR och medarbetare kopplade till iOpinion. Petrea både planerar och genomför hälsoundersökningar och fokuserar på att belysa styrkor i organisationer.

bottom of page