top of page
Ta kontakt med oss
iopinion.png

Daniel Makropulos
Hälsopedagog och kostvetare

Daniel är hälsopedagog och kostvetare som tagit sin examen vid Göteborgs Universitet. Han besitter en unik kombination av bred erfarenhet och kunskapmed över tio års arbetslivserfarenhet inom hälso- och träningsbranschen, som bland annat personlig tränare och föreläsare, samt en bakgrund av flera års erfarenhet av arbete på lager och inom restaurangbranschen.


Tack vare detta har Daniel ett brett spektrum och når med sin starka pedagogiska ådra var arbetsplats unika behov. Han arbetar med en tydlig plan för att skräddarsy företagets specifika åtgärder och säkerställer så att de nås av samtliga på arbetsplatsen.

Maila till teamet

Du är varmt välkommen att kontakta med mig via mailformuläret nedan eller på telefon 070-212 82 35 är intresserad av vad iOpinion kan göra för just din organisation eller om du har några frågor.

Tack! Ditt meddelande har skickats till iOpinion

Om iOpinion

Den drivande kraften bakom iOpinion är Daniel Makropulos. Daniel har en kandidatexamen inom Hälsopromotion med inriktning Kostvetenskap vid Göteborgs Universitet. Daniel Har under de senaste tio åren hjälpt hundratals personer till en långsiktig förbättring av sin hälsa. Daniel unika kombination av utbildning och erfarenhet gör att han har rätt kompetens att genomföra samt analysera undersökningar och ge förbättringsförslag som verkligen gör skillnad!

jan.png

Jan Lindell

Statistiker & Psykolog 

Pionjär (1960) och expert inom sitt område besitter nu Jan eminent kunskap i statistiska analyser av psykologiska data. Jan Lindell är grundare av SLOT (Sandberg-Lindell-OrganisationsTest) som är ett ledar- och organisationsutvecklings-instrument som använts i Sverige sedan 1984. Tillsammans med organisations-läkaren Jan Parke tog Jan fram den validerade metodik för iOpinions statistiska rapporter.

Jan Lindell började som lärare och forskare i kognitionspsykologi och forskningsmetodik vid psykologiska institutionen vid Stockholms Universitet och har vid Bygghälsans forskningsstiftelse fortsatt arbeta med forskningsuppgifter inom hälsa och arbete i byggbranschen, sk psykosociala frågor.

petrea.png

Petrea Victorin

Företagssköterska & Rehabkoordinator

I 16 år har Petrea arbetat som företagssköterska och har sedan 2014 även utbildat sig till rehabkoordinator. Med en gedigen erfarenhet och kompetens stöttar och hjälper Petrea bland annat chefer, HR och medarbetare kopplade till iOpinion. Petrea både planerar och genomför hälsoundersökningar och fokuserar på att belysa styrkor i organisationer.

bottom of page